torsdag 12. mars 2009

Hyperforum - et Wink....


Testa omsider ut wink - og det ser greit ut. Greit å kunne lage flash-sider for å forklare litt elementær bruk av t.d. hvordan man skal bruke et program.

Man kan enkelt lese inn kommentarer mens man utfører handlinger. Etterpå kan man redigere bort uvesentligheter. Jeg ble anbefalt dette programmet av Antwort etter å ha hatt visse problemer med Jing - fikk ikke lyden til å virke. Siden det var en FAQ om lyd på framsiden av Jing, ante jeg "ugler i mosen", og lyttet til rådet fra Kjell om Wink. Den finner man gratis her:

http://www.debugmode.com/wink/


Kanskje spesielt interessant om man skal lære bort noe "nytt" til sine trøtte kollegaer, som sliter litt med motivasjonen i IKT ;)

Rent faglig kan man også forsvare å bruke dette i skolesammenheng i forbindelse med at elever kan bruke det som et alternativ for å lese inn tekster i kombinasjon med bilder man har på sin PC, eller filmopptak av noe de vil presentere, som for eksempel Google-Earth. Et tenkt tilfelle er at de er med i et internasjonalt prosjekt med elever i andre land, og vil vise fram sitt hjemsted.

Lydkvaliteten var litt hakkete. Det kan muligens skylde at jeg hadde for få bilder pr. sekund. Verd å prøve ut videre, og spennende for elever i alle aldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar